Sincan'da Kentsel Dönüşüm Sürüyor
Sincan'da Kentsel Dönüşüm Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Sincan Belediyesi, gençlerin talebini hayata geçiriyor. Kaykay pisti isteyen gençlerin sesine kulak veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerin beklentisini karşılamak için harekete geçti. Sincan Park’ta yaklaşık 5 dönümlük alanda kaykay parkı oluşturulması için çalışmalar başlatıldı.

Gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerini artırmaya yönelik hazırlanan projenin, kaykay sporuyla ilgilenen gençler için özel bir kullanım alanı oluşturması hedefleniyor. Yaklaşık 5 dönümlük proje alanında 2 adet toplam 1.610 metrekare kaykay pisti yapılacak, etrafı yeşil alanla çevrelenecek. gençler, spor yapabileceği ve boş zamanlarını değerlendirebileceği yeni bir alana daha kavuşmuş olacak.

“GENÇLER İSTEDİ, BİZ DE KOLLARI SIVADIK”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da çalışmaları yerinde incelemek üzere proje alanını ziyaret etti. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Ercan, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlerin taleplerini önemsediklerini belirten Başkan Ercan, Sincan’da gençlerin spor yapabileceği ve sosyal vakit geçirebileceği alanları artırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Ercan, “Sincan Park’ta hem gençlerin kaykay heyecanını yaşayacağı hem de spor yapacağı yeni bir alan daha ilçeye kazandırıyoruz. Sincan’da evlatlarımızın bir isteği varsa bizim de yapacak işimiz var.“ dedi.