Merkez ve Yahşihan ilçesinde sağanak nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerleri ile caddeler, park ve bahçeleri su bastı, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Yahşihan ilçesinde dere taşması sonucu yollar çamurla kaplandı. İlçedeki ev, iş yeri ve bahçeleri de su basarken, müstakil evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ekipler tarafından kurtarıldı.

Türkiye'de Yerel Sağanak Alarmı! Kuvvetli Rüzgar da Geliyor Türkiye'de Yerel Sağanak Alarmı! Kuvvetli Rüzgar da Geliyor

Taşkın, Kırıkkale-Ankara kara yolunda ulaşımı da etkiledi. Yolda kısa süreli olarak kontrollü geçiş sağlanırken, Ahmet Yesevi Caddesi yakınlarından geçen tren yolunun selden kısmen zarar gördüğü öğrenildi. Bu nedenle tren seferlerinde aksamalar yaşandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal sahaya inerek ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti. Önal, yağıştan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip, sorunları dinledi. Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Sel

Kaynak: ANKA