Çankaya Belediyesi, yaz tatilinde çocukların hem fiziksel gelişimine katkı sağlamak hem de sporu sevdirmek amacıyla ücretsiz Yaz Spor Okulları düzenliyor. Futbol ve basketbol branşlarında düzenlenecek kurslar, alanında uzman kulüplerle işbirliği içinde 5-28 Ağustos günleri arasında yapılacak. Futbol branşında Gençlerbirliği Spor Kulübü, basketbol branşında Başkent İZ Spor Kulübü iş birliğiyle yapılacak spor programına futbol için 6-15 yaş, basketbol için 6-12 yaş arası erkek çocukların başvurusu alınacak.

Basketbol Yaz Spor Okulu

Basketbol Yaz Spor Okulu, 9 Ağustos itibarıyla her cumartesi ve pazar günü, 09.00-11.00 saatleri arasında İşçi Blokları Mahallesi’ndeki Berfo Ana Parkı’nda düzenlenecek. 6-12 yaş arası erkek çocukların katılabileceği antrenmanlar, Başkent İZ Spor Kulübü eğitmenleri tarafından yürütülecek. 9-12 yaş grubu 09.00-10.00, 6-8 yaş grubu 10.00-11.00 saatleri arasında antrenman yapacak.

Basketbol Yaz Spor Okuluna kayıtlar, Çankaya Belediyesi Ana Bina (Kızılay) ve Çankaya Gençlik Merkezi’nden (Çukurambar) yapılabilecek.

Futbol Yaz Spor Okulu

Futbol Yaz Spor Okulu ise 5 Ağustos itibarıyla başlayacak ve her salı ve perşembe günü saat 09.00-10.00 arasında, Yaşamkent Şenol Güneş Spor Parkı’nda düzenlenecek. 6-15 yaş arası erkek çocuklar, Gençlerbirliği Spor Kulübü antrenörleri eşliğinde temel futbol eğitimi alacak.

Eymir Ormanı'nda Çıkan Yangına Çankaya Belediyesi'nden Müdahale
Eymir Ormanı'nda Çıkan Yangına Çankaya Belediyesi'nden Müdahale
İçeriği Görüntüle

Futbol Yaz Spor Okuluna başvurular, Çankaya Belediyesi Ana Bina (Kızılay), Çankaya Gençlik Merkezi’nden (Çukurambar) ve Şenol Güneş Spor Parkı'ndan (Yaşamkent) yapılabilecek.

Yaz Spor Okulları ücretsiz düzenlenecek, kontenjanla sınırlı kalacak. Başvuru için kayıt formu ve bir adet fotoğraf yeterli olacak.

Kaynak: ANKA