CHP'de cumhurbaşkanı adayı ve ön seçim tartışmaları gündemdeyken gözler 10 Şubat Pazartesi günü ön seçim yönergesinin ele alınacağı ve oylamaya sunulacağı PM toplantısına çevrildi.

Mansur Yavaş: Metro Yapmadık Dediler, 45 Kilometrelik Borcu Biz Ödedik
Mansur Yavaş: Metro Yapmadık Dediler, 45 Kilometrelik Borcu Biz Ödedik
İçeriği Görüntüle

Bugün yapılacak PM öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumhurbaşkanlığı adaylığında ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla Ankara'da bir araya geldi. Görüşmenin yeri basına duyurulmadı. Edinilen bilgiye göre görüşme saat 20.00'de başladı. 

GÖRÜŞME SONA ERDİ: ÖZEL'DEN PAYLAŞIM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara'da gerçekleştirdiği üçlü görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü.