Şeffaf belediyecilik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi kendine ait gayrimenkulleri ihale ile satışa çıkarmaya devam ediyor.

Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı 3’ü Çankaya, 3’ü Mamak ve 5 tanesi de Keçiören ilçelerinde bulunan 1 mağaza ve 10 mesken olmak üzere toplam 11 taşınmazının satışı için 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 14.00’te ihaleye çıkacak.

İHALE ŞARTNAMESİNE İNTERNETTEN ULAŞILABİLECEK

İhale; Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5’teki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1. katında bulunan Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce gerçekleştirilecek.

Satış ihalesine başvurmak isteyenler; satışı yapılacak 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan taşınmazların satış şartnamesini en geç ihale günü saat 11.00’e kadar (Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi No: 5) adresindeki Belediye Hizmet binasının 14. katında bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görebilecek ve alabilecek.