Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nden başlayan yürüyüşe Başkan Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Halil Alankuş ve yönetimi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda belediye emekçisi katıldı.
Bu zor günler geçecek
İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak belediye emekçilerine seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları hep beraber yaşıyoruz. İşçiler, emekliler, tarla da çalışan çiftçiler, saniyede çalışan yurttaşlarımız gibi toplumun her kesimi bu zor süreci birlikte yaşıyor. Türkiye’de vatandaşlar yaşamak için büyük zorluk çekiyor. Bu zor günler geçecek” dedi.
Dayanışma içerisinde çalışacağız
Yaşar, “17 yıldır Yenimahalle’de belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Bütçenin yüzde 50 sinden fazlasını Yenimahalle emekçilerine ayırdık. Bugüne kadar ikinci gün maaş, ikramiye, mesai ödemedik. İşçilerimizin hep yanında olduk. Onlar da Yenimahalle halkının yaptığı hizmetlerle yüzünü güldürdü. Dayanışma içerisinde çalışacağız. Keşke belediyenin gelirleri daha düzgün olsa ve sizin haklarınız daha iyi seviyelere çıksa. Ama bugünler geçecek. Demokrasi büyük bir mücadeledir. Kavga etmeden, gürültü çıkarmadan, halka zarar vermeden haklarınızı arayacaksınız. Haklarınızı alıncaya kadar da hep beraber mücadele edeceğiz. Bu duygularla emek ve dayanışma gününüzü kutluyorum. Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu.



