Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan öncülüğünde düzenlenen Kadın Kadına Aile Sohbetleri bu ay 12 Mayıs Anneler Günü’nde gerçekleşti.

Anneler Günü’ne özel düzenlenen konserle Fuar ve Kongre Merkezi doldu taştı, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Elif Buse Doğan Sincanlı annelerle bir araya geldi.

Ankara'nın Yanı Başında Terk Edilmiş Issız Bir Köy Ankara'nın Yanı Başında Terk Edilmiş Issız Bir Köy

Sevilen şarkıları anneler için seslendiren ünlü sanatçı, izleyicilerden tam not aldı.

Program öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan Sanatçı Elif Buse Doğan’a plaket ve çiçek takdim etti. Gelen konukları ise tek tek selamladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan:

“Kıymetli hanımefendiler kendi kendinize bir alkış istiyorum. Maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin, ayağınıza taş değmesin. Yolunuz bahtınız açık olsun. Evlatlarınızla, sevdiklerinizle sağlık, huzur ve başarı dolu nice böyle sevinçli yıllar diliyorum. Bir şehrin neşesinin yerinde olması için orada annelerin, kadınların neşesinin yerinde olması lazım. Çünkü toplumun hatta devletin mimarı anneler. Çünkü herkesi anne yetiştiriyor; cumhurbaşkanını da anne yetiştiriyor, marangozu da doktoru da güvenlik görevlisini de anne yetiştiriyor. Herkesi yetiştiren anne, o annelerin eli öpülür. Hani Neşet Ertaş diyor ya, 'Analar insandır, biz insanoğlu' yani asıl unsur annedir diyor. Böyle bir kültürel mirasın ve 'Cennet anaların ayağı altındadır' diyen bir Peygamberin ümmetiyiz hamdolsun. İşte annelerin ayağının altında olan o cennete gitmek için çok temel bir şart var, annelerin rızasını kazanmak. Kazanamazsan bu dünya da öbür taraf da karanlık olur. O yüzden Rabbim bizi annelerin dualarını alanlardan eylesin. Annelerin yüzünü güldüren evlatlardan eylesin. Benim annem de burada, annemin elini öperek bütün annelerin elini öpmüş olacağım. Allah bu coşkunuzu, muhabbetinizi arttırsın, en kötü gününüz böyle olsun.”

Konuşmaların ardından Sincanlı hanımlarla buluşan Elif Buse Doğan birbirinden eğlenceli şarkılarıyla misafirlere unutulmayacak bir Anneler Günü yaşattı.