Mamak Belediyesi Neşet Ertaş, Peyami Safa ve General Zeki Doğan Anaokulu  4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisi ailelerin beğenisine sunuldu.

75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilen gösteriye Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, meclis üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda öğrenciler, bir yıl boyunca elde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi. Birbirinden güzel kostüm ve elbiselerle sahneye çıkan miniklerin gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Mamak Belediyesi Anaokulları’nın sayılarını artıracaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, “Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Bugün buradaki velilerimizin ve çocuklarımızın mutluluğunu gözlerinde görebiliyorum. İnşallah anaokullarımızın sayılarını artırarak ilçemize kazandıracağız. Çok daha fazla çalışan annemizin yükünü alacağız” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Boran; Mamak Belediyesi’nin enstrüman kursları, gençlik merkezleri ve kütüphaneleri ile anaokulundan üniversiteye kadar birçok hizmeti çocuklar ve gençlere sunduklarını belirtti.

Mamak Belediyesi’nden Tehlike Arz Eden Noktalara Korkuluk Mamak Belediyesi’nden Tehlike Arz Eden Noktalara Korkuluk

Öğretmenleri eşliğinde farklı ve heyecanlı sunumlar yapan minikler, performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Minikler zeybek oyunları, ritim ve dans gösterileri ile davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Aileler çocuklarının muhteşem performansları karşısında büyük mutluluk yaşadı.