Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen kabine toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ 10-14 HAZİRAN TARİHLERİNDE ÖDENECEK

Erdoğan, 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin ikramiye ödemelerinin tamamlanacağını belirterek, 3 bin TL'lik ödemelerin 10-14 Haziran tarihlerinde hesaplara yatırılacağını söyledi.

Özel'den Erdoğan'a Yanıt: En Borçlu Belediyeler AKP'den Devraldığımız Belediyeler Özel'den Erdoğan'a Yanıt: En Borçlu Belediyeler AKP'den Devraldığımız Belediyeler

İKRAMİYELER BU SIRALAMAYA GÖRE ÖDENECEK

Bugüne kadar yapılan ödemelerde ilk olarak SSK emeklileri ikramiyelerini alırken, devamında Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensuplarına hakları teslim ediliyordu. 10 Haziran'da bu yıl ilk kez olacak şekilde ikramiye ödemeleri Emekli Sandığı mensupları için yapılacak.

11 Haziran tarihinde ise Bağ-Kur mensubu emeklilerin ödemeleri tamamlanacak. SSK emeklileri ise ikramiyelerini 12-13-14 Haziran tarihlerinde aşamalı olarak alacak.

Bankacılık sisteminde bir yoğunluk yaşanmaması amacıyla sayıları çok fazla olan SSK emeklileri, TC kimlik numaralarına göre 3 farklı güne ayrılacak. Net ödeme günlere ilişkin açıklamanın ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.