Etimesgut Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmaya; yaşlı, genç, esnaf, işçi gibi toplumun her kesiminden yurttaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Erdal Beşikçioğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, Etimesgut Belediyesi’nin bu sorunlara ortak akılla getirebileceği çözümler üzerine vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Katılımın yoğun olduğu buluşmada, kentsel problemlerin yanı sıra ekonomik şartların Etimesgutlulara getirdiği sorunlara yönelik belediyenin çalışma alanı kapsamı dahilinde gerçekleştirebileceği çalışmalar da görüşüldü.

Etimesgut Belediyesi'nden Muhtarlarla İstişare Toplantısı Etimesgut Belediyesi'nden Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Buluşmaya katılan vatandaşlar, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na rahatça ulaşabilmekten memnun olduklarını belirtirken, bu tarz, belediye ile vatandaşı bir araya getiren, etkinliklerin sayısının arttırılmasına yönelik isteklerini belirttiler.


Etimesgutlu yurttaşların sorunlarını rahatça dile getirebilmesini ve bu sorunlara kalıcı çözümlerin getirilmesini sağlayarak, hem vatandaşların yerel yönetim sürecinde aktif bir rol almasını hem de ortak bir akılla hareket edinilmesini hedefleyen Halk Günleri, Etimesgut Belediyesi bünyesinde her hafta düzenlenmeye devam edecek. 

Erdal Beşikçioğlu’nun seçim kampanyasının temeli olan “Hazır mısın? Birlikte yönetmeye?” anlayışının bir yansıması olan Halk Günleri, vatandaşların erişilebilir bir belediye yapılanması ile tanışmalarına ve konunun muhatabı olan yetkililere doğrudan ulaşabilmelerine imkan sağlıyor.