ATO Başkanı Gürsel Baran'ın yönettiği toplantıda 

 9 No’lu Ayakkabıcılar Meslek Komitesi
 16 No’lu Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi
 20 No’lu Züccaciye-Billuriye ve Hediyelik Eşya Satıcıları Meslek Komitesi
 23 No’lu Aktarlar ve Çiçekçiler Meslek Komitesi
 40 No’lu Pastacılar, Çikolata ve Tatlıcılar Meslek Komitesi
 48 No’lu Hazır Yemek Hizmetleri-Kantin İşletmeciliği Meslek Komitesi
 60 No’lu Restoran, Lokanta, Kafe Hizmetleri Meslek Komitesi

tarafından iletilen sektörel sorunlar ele alındı.

Sorunların çözümü için ilgili kurum/kuruluş nezdinde girişimlerde bulunulması kararlaştırıldı.