Ankara'da Toplu Ulaşıma Zam! Ankara'da Toplu Ulaşıma Zam!

Ankara'nın Eryaman semtinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, gök gürültüsü ile birlikte başlayan şiddetli sağanak esnasında bir motosiklete yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle bir anda alevler içinde kalan motosiklet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Bu sırada motosikleti kullanan sürücü, ağır yaralar aldı.

Ankara'da etkili olan sağanak yağış ve ardından gelen fırtına, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur nedeniyle Eryaman ve çevresindeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafik yoğunluğu yaşandı. Gökyüzünü aydınlatan şimşekler ise dikkat çekici bir görüntü oluşturdu.

Eryaman'da yaşanan olayda, yıldırımın etkisiyle motosiklet kısa sürede alevlere teslim oldu. Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alsa da motosiklet tamamen kullanılamaz hale geldi. Motosikletin sürücüsü ise yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

REKLAM TABELASI DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ

Öte yandan yolların göle döndüğü Başkent'in Sincan ilçesinde bir reklam panosu fırtına nedeniyle otobüs durağının üzerine devrildi.

Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi'ndeki durakta bekleyen 22 yaşındaki Ayşe Yavuz (22), reklam panosunun altında kaldı. Ağır yaralanan Yavuz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayda 1 kişi de yaralandı.