Altınköy Açık Hava Müzesi'nde Hasat Şenliği Yarın Altınköy Açık Hava Müzesi'nde Hasat Şenliği Yarın

Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Karapürçek Kütüphanesi’nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençler için “Sınav Öncesi Stres ve Kaygı Yönetimi” etkinliği gerçekleştirildi.

Motivasyon buluşmasında; Altındağlı gençlere rehber öğretmen eşliğinde stres ve kaygı yönetimi konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Sohbet tarzında gerçekleştirilen etkinliğe Altındağlı gençler, büyük ilgi gösterdi. 

GENÇLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Altındağlı gençlere desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Belediyemize bağlı kütüphanelerde ders çalışarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin ne kadar emek verdiklerini görüyoruz. Bu yoğun sınav maratonunda gençlerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir seminer düzenledik. Seminerde gençlerimize sınav kaygısı ve stresle baş etmek için neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Geleceğimizin teminatı, umut ışığı olan gençlerimizi asla yalnız bırakmayacağız” dedi.
 
“ALTINDAĞ BELEDİYESİ’NE YANIMIZDA OLDUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”


21 yaşındaki Kenan Bostancıoğlu, sınava Karapürçek Kütüphanesi’nde hazırlandığını belirterek, şöyle konuştu: “Bugün kütüphanede düzenlenen motivasyon etkinliğine katıldım. Rehber hocamızın yaptığı bilgilendirmeler, stresimi azaltmama yardımcı oldu. Sınava motive olmuş bir şekilde gireceğimi düşünüyorum. Kütüphanede sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı buluyoruz. Özellikle kütüphanedeki internet imkânından çok memnunuz. Altındağ Belediyesi’ne bu süreçte yanımızda oldukları için çok teşekkür ederim.”