Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'nin Mahalle Ziyaretleri Sürüyor Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'nin Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Altındağ Belediyesi, yeni dönem kültür gezilerine start verdi. Kültür gezilerine ilk olarak Doğantepe, Çamlık ve Karakum Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine üye kadınlar katıldı.

Altındağlı kadınlar, kültür gezileri kapsamında; Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Ptt Pul Müzesi’ni gezdi. Hacı Bayram Veli Camii’ni de ziyaret eden Altındağlı kadınlar, Hacı Bayram Veli Türbesi’nde de dua etti.

Keyif ve maneviyat dolu bir gün geçiren Altındağlı kadınlar, yeniden başlayan gezi maratonuna katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Altındağlı kadınların gezi maratonu, yaz boyu devam edecek.

“GEZİLER, FARKLI ROTALARLA DEVAM EDECEK”

Altındağlı kadınların kültür gezilerinin yaz boyunca devam edeceğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağlı kadınların yaşadıkları şehri daha yakından tanımalarını istiyoruz. Bunun için Ankara’nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetmelerine imkân sağlayacak bir gezi düzenledik. Kültür gezilerin ilki gerçekleşti… Geçmiş dönemlerde de Altındağlı vatandaşlar için kültür gezileri düzenlemiştik. Gezilerimiz o kadar fazla ilgi görüyordu ki, katılan kadın sayısı da, gezilen rota sayısı da her geçen gün artmıştı.  Yine öyle olması için elimizden geleni yapıyoruz.  Gezilerimiz, diğer merkezlerimize üye kadınlarla ve farklı rotalarla devam edecek.” dedi.