Altındağlılar, “Türk Halk Müziği” konserinde buluştu.

Altındağ Satranç Şampiyonları Ödüllerini Aldı Altındağ Satranç Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Altındağ Belediyesi koro şefi Cengiz Taşkent’in şefliğinde, birbirinden güzel türküler seslendiren Altındağ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, katılımcılara adeta türkü şöleni yaşattı. Konserde, Anadolu’nun dört bir yanından türküler seslendirildi. Altındağlı sanatseverler, türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiler. Altındağlı vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni toplayan konser, uzun süre alkışlandı. 

“ALTINDAĞ BELEDİYESİ KOROLARI İLAÇ GİBİ…”

Altındağ Belediyesi korolarının başarılarını bir kez daha gözler önüne serdiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Belediyemize ait korolar her yaştan vatandaşın katılımına açık… Korolarımız, emekli olan hemşehrilerimiz tarafından daha fazla tercih ediliyor. Korolara katılan Altındağlı hemşehrilerimiz, hem hobi ediniyor, hem de streslerini atıyor. Yaşama daha keyifle baktıklarını da sık sık dile getiriyorlar. Bizler de onların bu sevincine ortak oluyor, başarılarını gururla takip ediyoruz. Şefimizi ve koro ekibini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Daha nice başarılı konserlere imza atacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

“KOROYA KATILDIĞIMDAN BERİ GENÇLEŞTİĞİMİ HİSSEDİYORUM”

78 yaşındaki koro üyesi Şükran Öztaş, koro üyesi olmaktan çok memnun olduğunu belirterek, “Koroya 13 sene önce dahil oldum. Hem Türk Sanat Müziği, hem Türk Halk Müziği korosundayım. Koroya katıldığımdan beri gençleştiğimi hissediyorum. Koroda stresimi atıyorum. Şarkılar, türküler söylerken çok mutlu oluyorum. Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Arkadaşlarımızla koro dışında etkinlikler, piknikler yapıyoruz. Hocamızdan da çok memnunuz. Onu evladımız gibi görüyoruz. Seneler evvel koroya katılarak çok doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. Koroya katılmak isteyen herkese, bir an önce katılmalarını tavsiye ediyorum” dedi.