Altınköy Açık Hava Müzesi'ne Büyük İlgi Altınköy Açık Hava Müzesi'ne Büyük İlgi

Altındağ’da kurbanlıklara sıkı kontrol… Altındağ İlçe Tarım Müdürlüğü ile Altındağ Belediyesi Veteriner ve Zabıta ekipleri, Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı’nda denetim gerçekleştirdi. Denetime; Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, Altındağ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Emre Çınar, Ankara İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Onur Çavuşmirza, Altındağ İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Muhammet Eren Aslan da katıldı. 

SAĞLIK VE EVRAK KONTROLÜ

Kontrolde kurbanlıkların kulak küpeleri ve evrak kayıtları incelendi. Kulak küpelerinin tam olmasına büyük özen gösteren ekipler, hayvanların yaşları ve damızlık olup olmadığını da titizlikle inceledi. Kurbanlıkların, sağlık raporları ve pasaportları da gözden geçirildi. 

“HİJYEN TEDBİRLERİ ALINDI”

Kurban Satış Alanı’nda denetimlerin devam edeceğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Kurban Bayramına az bir süre kala Kurban Satış Alanı’nda kontrollerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini sorunsuz yerine getirmelerini sağlamak için her türlü tedbiri almaya dikkat ediyoruz. Kurban Satış Alanımıza gelen vatandaşlar, buradan gönül rahatlığıyla kurban alışverişi yapabilirler. Ekiplerimiz, Kurban Satış Alanı’nda bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştirdi. Hijyen en hassas olduğumuz nokta… Gereken tüm hijyen tedbirleri alındı. Ekiplerimiz Kurban Bayramı bitene kadar sahada olacak” ifadelerini kullandı.