Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Akyurt Millet Bahçesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde resim, müzik, spor atölyeleri, mutfak ve her yaş grubuna uygun oyun parkı vb. hizmetler özel gereksinimli çocuklara hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Hilal Ayık, Engelsiz Yaşam Merkezi Kurabiye Günü etkinliğinde yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı “ Bugün burada sevgi ve hayat dolu kardeşlerimizin bizzat kendi emekleriyle hazırladığı Kurabiye Gününde bir araya geldik. Öncelikle özel gereksinimli öğrencilerimizden hiçbir zaman sevgisini, emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zaman öğrencilerimizin hem öğrenip hem de kendilerini geliştirdiği böylesine donanımlı ve güzel bir mekanı faaliyete geçirdiğimiz için ayrıca gurur duyuyorum. Millet Bahçesinde özel bir alanda bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde neler yapacağımıza, hangi etkinlikleri düzenleyeceğimize bizzat öğrencilerimiz karar veriyor. Üst düzey bir eğitimci kadrosuyla birlikte spor, kişisel gelişim, kültür, sanat vb. faaliyetlerin verildiği özel bir mekan burası. Bütün bu verilen emeklerin hepsi de bu kardeşlerimizin mutluluğu için. Onların hem öğrenip, hem üretip hem de kendilerini daha çok geliştireceklerine inandığımız için destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara'da Park Halindeki Otomobillerin Camları Kırıldı, Teypler Çalındı Ankara'da Park Halindeki Otomobillerin Camları Kırıldı, Teypler Çalındı