Bizim Ankara

Yenimahalle'de 8 ve 12. Sınıflara Kesintisiz Destek

Yenimahalle

Ankara Yenimahalle Destek Eğitim Merkezi, lise ve üniversite geçiş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için yarıyıl tatilinde kesintisiz eğitim vermeyi sürdürecek.

YENİMAHALLE DESTEK EĞİTİM MERKEZİNDE TATİL YOK

Yenimahalle Destek Eğitim Merkezi, sınava hazırlık döneminde olan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine sömestr tatili uygulamadan eğitim verecek.

EĞİTİMLER 6 AYRI OKULDA SÜRECEK

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi ilk yarıyılının bitmesiyle okullar tatile başlarken, Yenimahalle Destek Eğitim Merkezi yılsonu sınavına hazırlanan ortaokul ve lise son sınf öğrencilerine eğitim vermeye devam edecek.

Öğrencilerini sıkı bir sınav maratonuna hazırlayacak olan merkez, eksik kalınan konular üzerine de düşerek çocukları ikinci döneme hazırlayacak.

Eğitim merkezi 6 bölgede, 15 gün boyunca, 5 saat olacak şekilde öğrencilere ders sağlayacak.

"ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Çocukların tatil döneminde derslerden kopmamaları için düzenlendiğini aktaran Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ”Yarıyıl tatilinde eğitimlerimiz devam edecek. Amacımız çocuklarımızın sınavlarda başarılı olması ve derslerden uzak kalmaması. Bunun için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yeter ki yavrularımız iyi liselerde ve üniversitelerde okusunlar. Onlar bizim geleceğimiz. Bu nedenle eğitime yapılan yatırımdır.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.