Bizim Ankara

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan Birlik Mesajı

Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü farklılık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ramazan Bayramı'nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Yaşar, “Dua ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü farklılık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” dedi.

Yaşar'ın mesajının devamı şöyle:

“Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit ailelerine, hastalara, mahkumlara ve özellikle yurtlarda kalan kimsesiz yavrularımıza, ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar yaşamamızı diliyorum”

Yorumlar (2)

Gülhan Tuncay 2 Yıl Önce

Sayın başkanım benim kızım yenimahelle fen lisesini kazandı oralarda kiralar çok yüksek geldi bize eşim emekli kira versek biz ne yapacağız okulun yurdu var ama tek çocuk vermek istemiyorum bize yardım edebilirmisiniz biraz daha uygun kira olsa iyi olurdu okullar açılacak biz çok şaşırdık başkanım biz Akyurta oturuyoruz taşınmak istiyoruz bize nasıl yardım edersiniz bilemiyorum ama aklıma yazmak geldi tel 0505 872 68 02 olumlu olumsuz dönerseniz seviniriz Allaha emanet olun

Yıldız kılıç 1 Yıl Önce

Iş arıyorum evim kira lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.