Bizim Ankara

Sincan'da Çiftler 'Evet' Diyor, Yakınları O Heyecana Canlı Yayınla Ortak Oluyor

Sincan

Pandemi hayatın tüm rutinlerini değiştirdi. Artık kalabalık nikahlar, düğünler, davetler yerini daha az kişinin katıldığı küçük törenlere bıraktı. Sincan Belediyesi, dünya evine girecek çiftlerin heyecanına ortak oluyor. Çiftler yeni bir hayata adım atarken, bu özel güne katılamayan yakınları "seyret.sincan.bel.tr" adresinden nikah törenini canlı olarak seyredilebiliyor.

Sincan Belediyesi, ilçeyi güvenlik kameralarıyla donattı. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından 2012 yılında hayata geçirilen proje kapsamında 235 farklı noktada bin 500 kamera Sincan’ı an be an kaydediyor, böylece ilçe sakinlerine huzurlu bir ortam sağlanıyor. Turistik mahiyetteki kameralar, "seyret.sincan.bel.tr" adresinden ve Sincan Belediyesi mobil uygulaması üzerinden canlı olarak seyredilebiliyor. Memleketini özleyenler canlı kameralar ile bir nebze de olsa memleket hasreti giderebiliyor.
ÇİFTLER CANLI YAYINDA “EVET” DİYOR

Sincan Belediyesi dünya evine girecek çiftlerin heyecanına da ortak oluyor. Nikah törenlerinin internetten izlenebilmesi amacıyla nikah salonlarına kamera sistemi yerleştiren Sincan Belediyesi’nin bu uygulaması özellikle pandemi döneminde büyük beğeni topladı. Bir çok belediyeye de örnek olan nikah salonundaki kamera sistemi ailelerden de tam not aldı.

Nikah salonunda iki kamera çekim yapıyor. Bu kameralardan bir tanesi gelin-damat masasını gösterirken, diğeri ise davetlileri gösteriyor. Böylece pandemi döneminde nikahlara katılamayan aileler, gelin ve damadın en mutlu anları uzaktan izleyerek heyecanlarına ortak oluyor.

office 2013 pro anahtarı satın al

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.