Bizim Ankara

Sincan'a 'Çok Amaçlı Salon Ve Kültür Merkezi' Geliyor

Sincan

Tamamlandığında Ankara’nın en büyüğü olacak olan Kongre ve Kültür Merkezi hızla yükselirken, Fatih semtinde de “Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi’nin kısa süre içerisinde hizmete girmesi planlanıyor. 12.

Tamamlandığında Ankara’nın en büyüğü olacak olan Kongre ve Kültür Merkezi hızla yükselirken, Fatih semtinde de “Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi’nin kısa süre içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.

12.975,00 m2’lik arsa üzerinde toplam 21.159,00 m2’lik kapalı inşaat alanına sahip “Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi” yapım çalışmalarında sona gelindi. Çok Amaçlı Salon’un yüzde 90’lık bölümü tamamlandı.

Merkezde 3000 m2’lik kolonsuz kapalı alan ile tiyatro ile çeşitli sanat etkinlikleri nezih ve ferah bir ortamda yapılabilecek. Yapı içerisinde bin 392 kişilik toplantı ve düğün salonu, 373 kişilik nikah ve konferans salonu, sergi ve fuaye alanı, güngörmüşler ve hanımlar salonu, kütüphane, okuma salonları ve atölyeler bulunuyor.

Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi’nin en önemli avantajlarından biri de metroya yakın olması. Merkeze gidecek olan vatandaşlar metro ile kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilecek. Yapı ayrıca 136 araçlık kapalı, 34 araçlık açık otoparkı ile Sincanlılara hizmet verecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.