Bizim Ankara

Mansur Yavaş Şereflikoçhisar ve Evren İlçelerinde Fırtına Mağdurlarının Yanında

Şereflikoçhisar

Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde etkili olan rüzgar fırtınası nedeniyle ilçelere giderek hasarları yerinde inceleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oluşan hasarın en kısa sürede giderileceğini duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara’nın en uzaktaki köyüne kadar eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirterek, “Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız” dedi.

Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde etkili olan rüzgar fırtınası nedeniyle ilçelere giderek hasarları yerinde inceleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oluşan hasarın en kısa sürede giderileceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara’nın en uzaktaki köyüne kadar eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirterek, “Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız” dedi. Yavaş, ilçelerde oluşan hasarları en kısa sürede giderileceğinin müjdesini verdi.

Yavaş, paylaşımında şunları kaydetti: “Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerimizde etkili olan rüzgar fırtınasının oluşturduğu hasarı en kısa sürede gidereceğiz. Ankara'mızın merkezinden en uzaktaki köyüne kadar eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.