Bizim Ankara

CHP'li Taşçıer: Sağlık Bakanı Kelime Oyunu İle Kandırıyor

Sağlık

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer sordu: İçinde ne hekim, ne sağlık personeli ne de ekipman olmayan binaya hastane mi denir?

Ankara Etlik’te açılacak şehir hastanesi için Onkoloji Hastanesi'nin kapatılacağı iddia edilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İddialar asılsızdır. Kapatılacak hastanemiz yok” dedi. 

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer ise Koca'nın kelime oyunu yaptığını öne sürdü. "Hastaneler kapanmasa bile içi boşaltılıyor" değerlendirmesi yaptı.

"Sağlık Bakanı kelime oyunu yaparak milleti kandırmaya çalışıyor. Hastanenin ihtisas özelliğini ortadan kaldırıp, içinde ne hekim, ne sağlık personeli, ne de ekipman bırakmayacaklar, ama kâğıt üzerinde açık diyecekler. Binalar kalacak, ama içi boş olacak." diyen Taşçıer, "Sağlık Bakanı Ankara'daki hastaneler için 'kapatmıyoruz, içini boşaltıyoruz' diyor. Hastaneler sadece birer binadan ibaret değildir. İçinde ne hekim, ne sağlık personeli ne de ekipman olmayan binaya hastane mi denir?" sorusunu yöneltti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.