Bizim Ankara

Tiyatro Oyunu “İstiklal” Gençlerden Tam Not Aldı

Pursaklar

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası nedeni ile Pursaklar Belediyesi Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan ve 4 gün izleyicisi ile buluşan “İSTİKLAL” oyunu perdelerini kapadı.

Pursaklar Belediyesi tarafından İstiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anma Haftası nedeniyle 4 gün boyunca izleyicisi ile buluşan ‘‘İSTİKLAL’’ oyunu son kez perde diyerek perdelerini kapadı.

Mehmet Akif Ersoy’un anısına Pursaklar Belediyesi Tiyatro Atölyesinde eğitim alan 65 kişilik ekip tarafından sahnelenen ve büyük bir beğeni kazanan “İSTİKLAL” oyunu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde 3801 izleyici ile buluştu.

‘‘4 günde toplam 3801 gencimizle buluştuk’’

Pursaklar Yaşam Merkezi Tiyatro Atölyesinin hazırladığı harika gösteriler ile unutulmaz bir dört gün geçirildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Tiyatro atölyemiz “İSTİKLAL” oyunu için son kez perde dedi. 4 günde toplam 3801 gencimizle buluştuk. Oyun sonrası gençlerimizi dinledik, fikirlerini aldık. Sorumluluk sahibi, vatanına, milletine ve devletine faydalı bireyler olmalarını temenni ediyorum. 4 gün boyunca Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesini hınca hınç dolduran gençlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.