Bizim Ankara

Pursaklar'da Çocuklar Ödüllü Penaltılarla Sevindi

Pursaklar

Gençlerin ve çocukların kendilerini geliştirebilmeleri için ilçeye 64 yeni park, 30 spor salonu ve açık spor alanları kazandıran Başkan Ertuğrul Çetin, çocuklarla sürpriz ödüllü penaltı atışı yaptı.

Son 5 yılda ilçeye 64 yeni park, 2 açık hava tenis kortu, 20 mini basket sahası, Şehir Stadyumu, Golf Range, Kapalı Hentbol Sahası, Kapalı Hentbol Salonu, 2 kapalı antrenman salonu, yüzme havuzu ve halı sahalar kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte çocuklarla sürpriz ödüllü penaltı yarışı yaptı.

Danyıldız’da bulunan halı saha da çocukların kıyasıya çekişmelerini büyük bir mutlulukla izleyen Başkan Ertuğrul Çetin, Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan, penaltı atışlarında gol atmayı başaran ya da başaramayan tüm çocuklara çeşitli hediyeler vererek, gönüllerini kazandı.

Danyıldız’da halı sahada top oynayan çocuklara bir süre eşlik ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı da bulunmak adına sporun her alanında tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın hayatında sporun en önemli bir bileşen olması için çalışmalarda bulunuyoruz. Her vakit bulduğumuzda da genç kardeşlerimizle bir araya geliyor, keyif dolu dakikalar geçiriyoruz. Danyıldız halı sahasında çocuklarımızın futbol maçına eşlik ederek penaltı atışı turnuvası düzenledik. Birbirinden yetenekli kardeşlerimize hediyelerini verdik. Onların mutlu olması ve spor alanında daha çok gelişim kat edebilmeleri için spor alt yapısına yatırımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.