Bizim Ankara

Endemik Vadi Orman Köy İlk Testi Geçti

Pursaklar

Pursaklar Belediyesi tarafından yapım çalışmalarında sona yaklaşılan Endemik Vadi Orman Köy'ü ilk olarak çocuklar denedi.

Endemik Vadi’de soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan Ankara Kedisi, Ankara Tavşanı, Ankara Keçisi, Ankara Güvercini ve Endemik bitkileri koruma altına alan, 2.etapta yürüyüş ve bisiklet yolunu hizmete kazandıran Pursaklar Belediyesi, 3.etap çalışmaları kapsamında Orman Köy’ün yapım çalışmalarında sona geldi.

Endemik Vadi 3.etap çalışmaları kapsamında Orman Köy’de gelinen son noktayı çocuklarla birlikte eğlenceli bir şekilde test ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Endemik Vadimizin doğasına Orman Köyü’nde sona yaklaştık. Henüz tamamlanmadı ama şimdiden çocukların ilgisini çekiyor. Çocuklarımız için Orman Köyümüz yeni etkinlik alanlarının başında gelecek. Bugünde görüldüğü üzere, çocuklar, burayı çok sevecek, eğlence dolu zaman geçirecek. En kısa zamanda 3.etap çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.

Yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Endemik Vadi Orman Köyü’nü çocuklarla birlikte inceleyen Başkan Ertuğrul Çetin, doğaya uygun, tamamıyla ahşap ürünlerden yapılan Orman Köy’de koşup oyun oynayan çocukları izleyerek heyecanlarına ortak oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.