Bizim Ankara

DT'nin Pursaklar Sahnesi'ne Büyük İlgi

Pursaklar

Pursaklar Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile 2021 yılında hizmete açılan Ankara’nın en büyük tiyatro salonu olan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından 2021 yılında hizmete açılan, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu ve 679 koltuk kapasitesi ile Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliği taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, son teknolojik ürünlerin kullanıldığı modern yapısı ile dikkatleri üzerine çekerken sanatseverlerin büyük takdirini kazandı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘2021 yılında 679 koltuk kapasitesiyle Ankara’daki en büyük Devlet Tiyatroları Sahnesini Pursaklar’a ve Ankara’ya kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Artık Pursaklar, kültür ve sanatın merkezi oldu. Tiyatro salonumuz açıldığı günden bu yana her oyunda tıklım tıklım dolarak, ilçemizde gerekli ilgiyi gördü. 55 farklı tiyatro gösterisinde, tiyatro oyuncularının harika performansları ile tadına doyulmaz oyunlar izledik. Daha nicelerini inşallah seyredeceğiz’’ dedi.

 Ankara’nın en büyük Devlet Tiyatrosu Sahnesi Pursaklar Sahnesi, 55 oyun, 181 temsil, 67.494 diğer etkinlik ve özel oyunlarla birlikte toplamda 92.525 sanatseveri ağırladı.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.