Bizim Ankara

Polatlılılar, Başkan Adayı Ali Taşçı'yla Tanıştı

Polatlı

Polatlı Emlakçılar Odası Genel Kurulu Olağan Seçim öncesi esnaf, başkan adayı Ali Taşçı ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

POLATLILILAR BAŞKAN ADAYI TAŞÇI'YLA TANIŞTI

Polatlı Emlakçılar Odası başkan adayı Ali Taşçı, Genel Kurul öncesi esnafla tanışmak ve sorunlarını dinlemek için yemek düzenledi.

”ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ"

Ziyaret ettiği tüm esnafın sorunlarını dinleyerek not aldığını ifade eden Polatlı Emlakçılar Odası Başkan Adayı Ali Taşçı: “Ziyaret ettiğim her yerde sorunları dinledim. Bu sorunları belirli başlıklar altında topladım. Emlakçıların sözleşmesiz emlak kaydetmeleri ve yer göstermelerini önlemek için belge düzenleme zorunluluğu getireceğiz. Resmi belge gereksinimleri sağlamayan emlakçılar hakkındaki sorunları çözmeye çalışacağım. Oda üyeleri ile sık sık toplantılar yapılarak kaynaşmalarını ve birleşmelerini sağlayacağım. Galerici ve rent a carcı arkadaşlarımın kendilerine uygun bir site veya çok katlı iş yerlerinin yokluğundan dolayı oluşan sorunlara ivedilikle çözüm getirilecektir. Hafriyat ve nakliyeci arkadaşların araçlarını koyacak bir park alanına ihtiyaçları var. Bu sorun ile ilgileneceğiz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.