Bizim Ankara

Polatlı Haymanalılar Derneği'nden Sıcak Yardım

Polatlı

Ekonomik şartların ağırlaştığı, zamların üst üste geldiği 2022’nin ilk günlerinde, hayırseverler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Polatlı’da yaşayan Haymanalıların bir araya gelerek kurduğu ve şehir merkezinde aktif faaliyet yürüten Polatlı’da Yaşayan Haymanalılar Derneği (POHADAR), 2022’nin ilk faaliyeti olarak taze ekmek dağıtımı yaptı.

POLATLI HAYMANALILAR DERNEĞİ’NDEN SICAK YARDIM

Ekonomik şartların ağırlaştığı, zamların üst üste geldiği 2022’nin ilk günlerinde, hayırseverler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

Polatlı’da yaşayan Haymanalıların bir araya gelerek kurduğu ve şehir merkezinde aktif faaliyet yürüten dernek, 2022’nin ilk faaliyeti olarak taze ekmek dağıtımı yaptı.

Polatlı’da Yaşayan Haymanalılar Derneği (POHADAR) tarafından, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait beş ayrı halk ekmek büfesinden satın alınan 11.750 adet ekmek, dernek yönetim kurulunun katılımıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Beş ayrı noktada yapılan ekmek dağıtım işlemi karşısında duygulanan vatandaşlar, Haymanalılar Derneği’ne teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi.

Ekmek dağıtımını üyeleriyle birlikte bizzat yapan Dernek Başkanı Alişir ATALAY, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Sosyal Devleti anlayışı ile hareket eden, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı Belediyesi ve Kaymakamlığı ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyor. Biz de Haymanalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak zor süreçten geçen vatandaşımıza ekmek dağıtarak yardım etmek istedik. Polatlı ABB Halk Ekmek bayisinden aldığımız 11, 750 adet ekmeği halkımıza dağıttık. Umarım bu bir başlangıç olur ve devamı gelir.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.