Bizim Ankara

Muazzez Ersoy TRT'ye Tepki Gösterdi, Sahneyi Terk Etti

Kültür-Sanat

Muazzez Ersoy, TRT Müzik kanalındaki “Sevgilerimle” isimli programını sunarken mikrofonunda sorun yaşadı. TRT’ye tepki gösteren Ersoy, “Bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi” diyerek sahneden indi.

#TRTMüzik kanalındak“#Sevgilerimle”programını sunarken mikrofonunda sorun yaşayan #MuazzezErsoy, TRT'ye tepki gösterip,“Bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi”diyerek sahneden indi.#Çarşamba #TRT #Ankara pic.twitter.com/yH8y85Afvl

— Bizim Ankara (@BizimAnkara) August 11, 2021

Muazzez Ersoy her hafta TRT Müzik kanalında “Sevgilerimle” isimli bir program sunuyor. Ersoy, bu haftaki programında mikrofon sorunu yaşadı. Sanatçı mikrofonunun bozuk olduğunu, sesin gelmediğini rejiye belirtti ancak reji sesin düzgün olduğunu aktardı.

"İNŞALLAH BEZDİRME POLİTİKASI DEĞİLDİR"

Ersoy, daha sonra söylediği bir şarkıyı yarıda keserek şunları söyledi;

“Mikrofonum benim hep böyle kup kuru mu gelecek arkadaşlar. Yani bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Yıllardır burada severek çarkı söylüyorum, müzik yapıyorum. Burası benim evim, evim gibi kalbime yazmışım. Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki hani inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani.”

Bu tepkisinden sonra Ersoy, şarkıyı vokalistlerine bırakarak sahneden indi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.