Bizim Ankara

Kızılcahamam'da Kaplıcalar Açılıyor

Kızılcahamam

Kızılcahamam'da bulunan Büyük Kaplıca, Küçük Kaplıca ve Jakuziler başlatılan normalleşme adımlarına kapsamında açılıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir hizmet veremeyen kaplıcalar normalleşme süreci ile birlikte hizmete girmeye hazırlanıyor. Büyük Kaplıca 5 Mart 2021 Cuma Günü 07:00 – 19:00, Termal Jakuziler 07:00 – 19:00 ve 4 Mart 2021 Perşembe Günü Küçük Kaplıca 07:00 – 19:00 saatleri arasında alınan kurallara uyarak hizmet verecek.

Kaplıcalara gelen müşteriler HES Kodu ile giriş yapabilecek. Ayrıca gelen müşterilere işletme tarafından peştamal verilmeyecek olup kaplıcalara şort ve mayo ile girilebilecek. Müşteriler şort ve mayolarını kendileri getirmesi gerekecek. Kese ve sauna hizmeti ise verilmeyecek.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar konu ile ilgili yaptığı açıklamada normalleşme adımları çerçevesinde tesislerin yeniden hizmete başladığını belirterek, “Tekrar hem halkımıza, hem de misafirlerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan isteğimiz kurallara uygun bir şekilde tesislerimizden faydalanmaları. Çünkü alınan bütün önlemler, koyulan kurallar onların sağlığı için. Bu vesile ile ilçemize tüm misafirlerimizi davet ederek, personel arkadaşlarımıza da işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.