Bizim Ankara

Kızılcahamam'da 370 Bin Sebze Fidesi Yüzde 50 Hibe İle Dağıtıldı

Kızılcahamam

Kızılcahamam Belediye binası önünde gerçekleşen Törene AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Çiftçiler ve misafirler katıldı. Başkan Acar Törende yaptığı konuşmada; “Yaklaşık 7 aydır sürdürdüğümüz Kırsal Hizmetler çalışmalarımıza bugün bir yenisini daha ekleyerek, Fide dağıtım projemizi hayata geçiriyoruz.

Kızılcahamam Belediye binası önünde gerçekleşen Törene AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Çiftçiler ve misafirler katıldı.

Başkan Acar Törende yaptığı konuşmada; “Yaklaşık 7 aydır sürdürdüğümüz Kırsal Hizmetler çalışmalarımıza bugün bir yenisini daha ekleyerek, Fide dağıtım projemizi hayata geçiriyoruz. Bu proje ile 650 aileye ulaşmış bulunmaktayız. Dağıtacağımız 370 bin adet fide Kızılcahamam’da tarım arazilerimizin, bağ ve bahçelerimizin daha fazla hareketlenmesini sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.