Bizim Ankara

Keçiören'e Yeni Mahalle Konağı ve Kültür Merkezi

Keçiören

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Bağlum Karşıyaka Mahallesi`nde inşa edilen mahalle konağı ve kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bugün Düzce'de bir deprem oldu. Ülkemize, devletimize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gaziantep Karkamış’ta PKK'nın hain saldırısı sonucu çocuklarımız, öğretmenimiz şehit oldu. Yüce Rabbimden tüm şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve afiyet diliyorum” dedi.

BAĞLUM’A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Keçiören Bağlum bölgesinde bulunan 4 mahalleye önemli yatırımlar yaptıklarını da dile getiren Altınok şöyle konuştu:

“Karşıyaka Mahallesi kültür merkezi ve konağımızın temellerini atıyoruz. Konağımızı İnşallah kısa sürede Karşıyaka Mahallemize kazandırmış olacağız. Seçimlerde Bağlum çiçek gibi olacak demiştik ve çiçek gibi oldu. Sokaklar çok kötüydü. 30 milyon TL değerinde asfalt attık 4 mahallemize. Asfalt görünmeyen bir yatırım gibi görünüyor ama sokaklarımız çamurdu. Şu anda havaalanı gibi yollar yaptık. Bağlum pırıl pırıl bir hale geldi. Kışın üşümeyeceğiniz yazın terlemeyeceğiniz yeni nesil pazarımızı yapıyoruz, yakında da açılışını yapacağız. Millet Bahçesi projemiz vardı. Karakaya’dan Karşıyaka’ya kadar. 3 sefer ihalesi yapıldı maliyetlerden dolayı iptal edilmişti. Geçen gün Sincan’daki programımızda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ile konuyu konuştuk. Cumhurbaşkanımız da, ‘Keçiören bizim göz bebeğimizdir, Millet Bahçesini yapacağız’ dedi. Ocak ayı gibi millet bahçesinin inşalla​h ihalesi yapılacak. Millet Bahçemiz 440 dönüm olacak. Öte yandan Kösrelik mesire ve piknik alanımızı da önümüzdeki sene hizmete açacağız. 179 dönümlük bir alana önemli yatırım yaptık. Su sporları ve çeşitli spor alanlarının yapılacağı bir mekân olacak. Bunların tamamı Bağlum’u geliştiren projelerdir. Bağlum’da belediyemize ait bostanımız var, üzüm bağı var. Hisar Mahallemize yapacağımız kapalı spor salonunun da ihalesini yapıyoruz. Bağlum Stadı’nın tadilat ihalesini yaptık, çalışmalarımız başladı. Bağlum gelişiyor, Ankara'nın yükselen yıldızı oluyor. Bağlum mübarek bir yerdir, huzur bulduğumuz bir yerdir. İnşallah o manevi atmosfere, manevi iklime hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.