Bizim Ankara

Ankara'da Polis Otosuna Saldırıp, Kaçmaya Çalıştı

Kahramankazan

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşlar, polisi arayarak Atatürk Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde elinde ekmek bıçağı olan ve yarı çıplak gezen bir şüphelinin çevreyi rahatsız ettiğini bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşlar, polisi arayarak Atatürk Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde elinde ekmek bıçağı olan ve yarı çıplak gezen bir şüphelinin çevreyi rahatsız ettiğini bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin geldiğini gören ve birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen kişi polis otosunun camını kırdı.

POLİS OTOSUNA BİNİP KAÇMAYA BAŞLADI

Saldırı üzerine, polis otosundaki yolcu konumundaki polis memuru araçtan çıkarak zanlıyı etkisiz hale getirmek için art arda ateş etti.

Ayağından yaralanan zanlı, polis otosuna binerek olay yerinden kaçmaya başladı. Şüpheli, yaklaşık 2 kilometre süren kovalamaca sonucunda yakalandı.

O ANLAR KAMERADA


Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen zanlı, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, o anların saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.