Bizim Ankara

Yenilik Partisi Genel Başkanı'nı Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Gündem

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırgan Serhat K. 'adam öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a, partisinin genel merkezinde bıçakla saldıran Serhat K, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından Serhat K, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Serhat K., emniyetteki ifadesinde, Öztürk Yılmaz'ı sosyal medya hesabından devlet büyüklerine yönelik paylaşımları nedeniyle bıçakladığını ileri sürerek "Ben bu olayla ilgili herhangi bir kimseden talimat almadım. Olayı kendi düşüncem ve iradem ile yaptım. Ankara'ya gelme amacım Öztürk Yılmaz'ı yaralamak içindi. Bu olayla ilgili hiç kimseden maddi destek almadım. Zaten olayı gerçekleştirdikten sonra AŞTİ'ye geldiğimde cebimde 225 lira param vardı. Bunun 200 lirasını otobüs parası verdim. Üzerimde başka para yoktu. İstanbul'a gittikten sonra ailemi görüp daha sonra teslim olacaktım. Olayı gerçekleştirdiğim için pişmanım" demişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.