Bizim Ankara

Yaşar Neslihanoğlu: ABB Meclisi Hababam Sınıfına Döndü

Gündem

CHP ABB Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, iktidar üyelerinin su indirimi önergesini “Kanunsuz, yasal olmayan önerge verdiniz, sonra düzeltmeye kalktınız ikinci önerge verdiniz, sonra onu da düzeltmeye kalktınız… Önergeyi al, ver, al, ver… Burası Hababam Sınıfı’na döndü.” sözleriyle eleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse’ye yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara’da su fiyatlarında yasa dışı önerge ile indirim zorlaması yapıldığını hatırlatarak, AK Parti’nin tavrını bir kez daha eleştirdi. “Her şeyin fiyatı düşmüş gibi suda indirim önergesi veriyorsunuz.” dedi.

“ÖNERGEYİ AL, VER; BURASI HABABAM SINIFINA DÖNDÜ”

Neslihanoğlu, “Ülkenin gerçeklerinden kopmuşsunuz, suya yüzde 50 indirim… İnsanlar artık bunları dinlemekten yoruldu. Kanunsuz, yasal olmayan önerge verdiniz, sonra düzeltmeye kalktınız ikinci önerge verdiniz, sonra onu da düzeltmeye kalktınız… Önergeyi al, ver, al, ver… Burası Hababam Sınıfı’na döndü. Doğruyu bulalım.” diye konuştu.

“EVLERE GELEN EN DÜŞÜK FATURA SU FATURASI”

“İktidardasınız, meclis gruplarınıza söyleyin, elektrikte yüzde 50 indirim yapılmasını sağlayın.” sözleriyle ABB Meclisi iktidar üyelerine seslenen Neslihanoğlu, “Şu an evlere gelen en makul, en düşük fatura su faturasıdır.” değerlendirmesi yaptı. Bir berber dükkanına gelen su ve elektrik faturalarını kıyasladı.

“İKTİDARDASINIZ, ELEKTRİKTE YÜZDE 50 İNDİRİM YAPIN”

Neslihanoğlu şöyle konuştu:

“Berbere 2020 yılında 250 -300 TL su , 350-400 TL elektrik faturası geliyor. 2021 yılında aynı dükkana 350-400 TL su, 900-1000 TL arası elektrik faturası geliyor. Bu yıl su 400- 450 TL geliyor ki berber dükkanı suyun en çok kullanıldığı yer ve şu an 1400-1500 TL elektrik faturası geliyor. Son üç yılın faturalarını kıyaslayın, iktidardasınız, meclis gruplarınıza söyleyin, elektrikte yüzde 50 indirim yapılmasını sağlayın.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.