Bizim Ankara

Siyasilerden Gazeteci Ali Ekber Ertürk İçin Taziye Mesajları

Gündem

Hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Ekber Ertürk için CHP ve İYİ Parti’den taziye mesajları geldi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Ertürk için taziye mesajı yayınladı.

Vefat eden Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Ekber Ertürk için CHP ve İYİ Parti’den taziye mesajları geldi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Ertürk için taziye mesajı yayınladı.

Bir süredir kolon kanseri tedavisi gören ve bugün Ankara’da vefat eden Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Ekber Ertürk için CHP ve İYİ Parti’den taziye mesajları yayınlandı.

Yayınlanan mesajlar şöyle:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca: “Gazeteciliğe yıllarını vermiş, tanımaktan memnuniyet duyduğum değerli bir gazeteciyi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Sözcü Gazetesi ailesinin, basın camiasının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun...”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: “Değerli gazeteci, Sözcü gazetesi Ankara muhabiri Ali Ekber Ertürk uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza baş sağlığı dilerim. Devri daim olsun.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: “Araştırmacı gazeteciliğin başarılı isimlerinden, Sözcü Gazetesi muhabiri, değerli insan Ali Ekber Ertürk’ün yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendim. Ertürk’e Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Değerli gazeteci, Sözcü gazetesi Ankara muhabiri Ali Ekber Ertürk'ün vefatını büyük üzüntü ile öğrendim. Sevgili Ali Ekber Ertürk'e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve Sözcü gazetesine başsağlığı diliyorum.”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: “Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim Sözcü gazetesi muhabiri, değerli gazeteci Ali Ekber Ertürk'e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve Sözcü gazetesine başsağlığı diliyorum.”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: “Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sevenlerine sabır diliyorum.”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka: “Geçmişte Meclis’e taşıdığım birçok konuyu haberleştiren, mesleğini hakkını vererek yapan, değerli gazeteci Ali Ekber Ertürk'ü kaybettiğimizi üzülerek öğrendim. Başta sevgili eşi Hanife Hanım olmak üzere tüm sevenlerine dayanma gücü ve başsağlığı diliyorum. Yattığı yer incitmesin..”

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Aytun Çıray: "Ali Ekber Ertürk’ü kaybettik Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve Sözcü camiasına başsağlığı diliyorum."

ALTUN: VEFATINI TESSÜRLE ÖĞRENDİM

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da Ertürk için yayınladığı mesaj şöyle:

“Uzun süredir kanserle mücadele eden gazeteci Ali Ekber Ertürk’ün vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, dostlarına, çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.