Bizim Ankara

Şehit Polisin Cenazesi Ankara'ya Getiriliyor

Gündem

İstanbul'un Büyükçekmece'de bir ihbar üzerine gittiği evden açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Cihat Ermiş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Evli ve 1 çocuk babası olan şehit polis memuru Cihat Ermiş, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya uğurlandı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Murat Çeşme Mahallesi'nde gece saat 02.30 sıralarında "silahlı kavga" ihbarı üzerine gittiği adreste Muhammet Berke Çorak (20) tarafından ateş açılması sonucu ağır yaralanan polis memuru Cihat Ermiş, Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Evli ve bir çocuk babası olan ve Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Cihat Ermiş’in Türk bayrağına sarılı naaşı, evinde helallik alındıktan sonra tören için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine getirildi. Burada düzenlenen törene, eşi Nülüfer Ermiş, babası Şefik Ermiş, annesi Sare Ermiş, bugün doğum günü olduğu öğrenilen 2 yaşındaki oğlu Kemal Asaf Ermiş ve diğer yakınları ile İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve meslektaşları katıldı.

Saygı duruşunun ardından başlayan törende eşinin tabutunun başına giden Nilüfer Ermiş, anne Sare Ermiş gözyaşlarını tutamadı. Okunan duanın ardından şehit Cihat Ermiş’in naaşı, tören mangası tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Şehit polis Cihat Ermiş'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Ankara’ya uğurlandı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş da şehit polis için baş sağlığı mesajı paylaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.