Bizim Ankara

Rus Uçağından Tartışma Yaratan Bir Müdahale Daha!

Gündem

Muğla'nın Dalaman ilçesinde ortaya çıkan orman yangını, karadan ve havadan müdahale ile başarıyla söndürüldü. Çalışmalar sırasında bir Rus uçağının suyu alevlere uzak noktaya bırakması vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Yurdun dört bir tarafında ortaya çıkan orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin son açıklamasına göre 240 yangın başarıyla söndürülürken Muğla'daki 5 bölgede alevleri söndürme çalışmaları sürüyor.

RUS UÇAĞININ HAVADAN SU DÖKMESİ KAMERAYLA KAYDEDİLDİ

Muğla'nın Dalaman ilçesinde havalimanına 500 metre mesafedeki ormanlık alanda çıkan yangın da havadan ve karadan yapılan başarılı müdahaleler sonucu söndürüldü. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Rus uçağının havadan su atma işlemi saniye saniye görüntülendi.

METRELERCE UZAĞA DÖKMESİ TARTIŞMA YARATTI

Uçağın suyu yangın bölgesi yerine, alevlerin uzağındaki bir alana dökmesi sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Tartışma yaratan görüntülerde de suyun, yangın bölgesinden metrelerce uzağa atıldığı görülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.