Bizim Ankara

Rahmi Turan'dan Çarpıcı Yazı: "Afgan Göçü Hain Bir ABD Projesi!"

Gündem

Rahmi Turan, Türkiye sınırlarındaki kaçak geçişler ve Afgan göçü hakkında, "Afgan göçü hain bir ABD projesi" başlığıyla kaleme aldığı yazıda, İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan’ın “ABD, Türkiye'yi göçlerle içeriden çökertmek istiyor!” dediğini belirtti.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, terör örgütü Taliban'ın Afganistan'ı ele geçirmesinin ardından Türkiye'yi bekleyen düzensiz göç tehlikesine dair yazı kaleme aldı.

Turan, "Afgan göçü hain bir ABD projesi" başlıklı yazısında, "Bin bir dertle boğuşan Türkiye, sel gibi gelen milyonlarca sığınmacıyı taşıyabilir mi? Hayır, taşıyamaz! Devlet bu tehlikeli akına bir çare bulmak zorunda" ifadelerini kullandı.

Turan'ın yazısında ilgili bölüm şu şekilde;

“Türkiye olarak, haritasız ve pusulasız, tanımadığımız bir denizin ortasında kalan talihsiz bir gemi gibiyiz!

Bu yönetim çaresiz! Bizi kurtaracak usta bir kaptana ihtiyacımız var!

Orman yangınları gelir geçer… Seller de akıp gider… Fakat kolay kolay geçmeyecek daha ciddi bir dert var kapımızda!

Suriye'den sonra Afganistan'dan Türkiye'ye gelen kitlesel göç dalgası büyük tehlike!

Kafa kesen Taliban, Başkent Kabil'e girdi, büyük bir kaçış başladı. Vahşi infazlarıyla dünyayı dehşete düşüren Taliban artık Afganistan'ın hâkimi… Sivil halk canını kurtarmak için dehşet içinde kaçıyor!

Her şeye tek başına karar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afgan göçü konusunda pek umutlu değil gibi! “Giderek yoğunlaşan bir Afgan göç dalgasıyla karşı karşıyayız. Bunu önlemek için Pakistan'la işbirliğimizi sürdürmemiz gerekiyor.” diyor.

Bin bir dertle boğuşan Türkiye, sel gibi gelen milyonlarca sığınmacıyı taşıyabilir mi? Hayır, taşıyamaz! Devlet bu tehlikeli akına bir çare bulmak zorunda!

★★★

İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, göçlerin hain bir Amerikan projesi olduğunu belirterek:

“ABD, Türkiye'yi göçlerle içeriden çökertmek istiyor!” dedi.

Her felâkette olduğu gibi bunda da Amerikan parmağı var, öyle mi?

Müthiş bir iddia bu!

Tantan'a göre; ABD Türkiye'yi hedef aldı, bu amaçla El Kaide, El Nusra gibi örgütleri kullanıyor ve bunlar da ABD tarafından yetiştiriliyor!

Türk siyaseti, Suriye, Irak ve Afganistan'da yaşananları maalesef iyi okuyamadı.

Osmanlı Devleti'nin toprak kaybında ve ülkemizin işgalinde İngiliz istihbaratı bugünkü küresel güçlerin kullandığı yöntemi uygulamıştı. Artık Türk siyaseti bunun farkına varmalı…”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.