Bizim Ankara

Özel Halk Otobüsleri 19.00 Sonrası Çalışmayacak

Gündem

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı nedeniyle iki hafta uygulanacak kısmî kapanma ve sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gitti. Düzenlemeye göre EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY, sokağa çıkma yasağının üç saat öncesinden (saat 16.

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı nedeniyle iki hafta uygulanacak kısmî kapanma ve sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gitti. Düzenlemeye göre EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY, sokağa çıkma yasağının üç saat öncesinden (saat 16.00-19.30 arası) tam kapasite ile hizmet verecek. 19.00 sonrası özel halk otobüsleri çalışmayacak. Metro ve ANKARAY ise aktarma yapacak yolcular için 19.00 sonrası son bir sefer yapacak.

Buna göre son seferler; Koru İstasyonu’ndan 19.55, Törekent İstasyonu’ndan 19.30, Kızılay İstasyonu’ndan her iki yöne 20.20, Keçiören Şehitler İstasyonu’ndan 20.10, AKM İstasyonu’ndan Keçiören’e 20.30, ANKARAY’da ise AŞTİ İstasyonu’ndan 19.30, Dikimevi İstasyonu’ndan 19.30 olacak şekilde yapılacak. Metro istasyonlarına ring servisi hizmeti veren otobüs hatlarında ise metro son sefer saatlerine uygun olacak şekilde servis planlaması yapıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.