Bizim Ankara

Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler

Gündem

Okulların yarın tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Sağanak yağış bazı yerlerde etkisini gösterdi. Marmara ve Ege Bölgesi’nde fırtınanın etkili olması sonrasında gözler yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğine çevrildi. Peki yarın hangi illerde okullar tatil?

Yarın okullar tatil mi? sorusunun cevabı araştırılıyor. Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu paylaştı. İstanbul'un bazı yerlerinde kar yağışı başladı. Olumsuz hava koşulları sonrasında ara tatilin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki ara tatil uzatılacak mı, 20 Kasım pazartesi okullar var mı, İstanbul'da okullar tatil mi?

ŞİLE, ZONGULDAK, BOLU'DA OKULLAR TATİL

Olumsuz hava koşulları sonrasında okul tatil açıklamaları gelmeye başladı.

İstanbul Şile’de İlk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

İstanbul Valiliği, şu açıklamayı yaptı; "İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır"


Zonguldak Valiliği sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı;

"Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bolu Valiliği de "İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 gün idari izinli sayılacaktır." açıklaması yaptı.

Düzce'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi. Sakarya'nın Hendek ilçesinde taşıma eğitime bir gün ara verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.