Bizim Ankara

Meteoroloji'den Sağanak Ve Lodos Uyarısı

Gündem

Ankara genelinde yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği, çatı uçmaları yaşanabileceği duyuruldu.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, İç Anadolu kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olacak. İç Anadolu’da kuvvetli lodosun etkili olması bekleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise Ankara genelinde rüzgarın 5 Nisan Pazartesi gününün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği, fırtınanın pazartesi günü akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

ANKARA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu sabah saatlerinde kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 9°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA 8°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

SİVAS 4°C, 18°C


Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.