Bizim Ankara

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Gelin Bu Bayramda Memura Da Bayram İkramiyesi Verin

Gündem

Ankara Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Altıncı dönem toplu sözleşmede kamu işvereni cömert bir bakışla adil bir bütçeyle kamu görevlilerine ve kamu emekçilerine ayrılmış bütçeyle masaya gelmelidir. ” dedi.

Ankara Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Altıncı dönem toplu sözleşmede kamu işvereni cömert bir bakışla adil bir bütçeyle kamu görevlilerine ve kamu emekçilerine ayrılmış bütçeyle masaya gelmelidir.” dedi.
“MEMUR DA ÇİFTE BAYRAM YAPSIN”


“Seyyanen zam teklifimiz 5'inci dönemde yapılan ve 2 yıldır kayıp oluşturan hakem kararının bedelinin ödenmesi için son derece önemlidir" diyen Yalçın, "Biz toplu sözleşmede bayram ikramiyesi konusunda tüm çalışanlara verilmeli dedik. Teklifimizin emekliler boyutu hayata geçti. Memurlar boyutu 3 yıldır hayata geçmeyi bekliyor. Gelin bu bayramda memura da bayram ikramiyesi verin memur da çifte bayram yapsın diyorum.” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.