Bizim Ankara

Mansur Yavaş’tan Kadın Cinayetlerine Tepki

Gündem

Vahşice katledilen 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu için Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Daha kaç kadın katledilecek?" diye sorarak kadınların cinayete kurban gitmesine tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kayıp olarak aranan ve cansız bedeni vahşice parçalanmış şekilde bulunan Azra Gülendam Haytaoğlu için bir paylaşımda bulunarak kadınların cinayete kurban gitmesine tepki gösterdi.

"BİR KADININ HAYALERİ SOLDURULDU"

Katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'na Allah'tan rahmet dileyen ABB Başkanı Yavaş, "Artık yeter!" diye tepkisini dile getirerek şunları kaydetti:

"Kelimelerim boğazıma düğümleniyor. Bir kadının gülüşü, hayalleri daha solduruldu. Daha kaç kadın katledilecek? Vahşi bir cinayetle bizlerden koparılan #AzraGülendamHaytaoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Artık yeter!"

VAHŞİCE KATLETTİ

Antalya'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Azra Gülendam'dan dün kötü haber geldi. Parçalanmış olarak bulunan Azra Gülendam Haytaoğlu'nu katleden erkeğin, 48 yaşındaki emlakçı Mustafa Murat Ayhan olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.