Bizim Ankara

Mansur Yavaş'ın Karla Mücadelesi Takdir Topladı

Gündem

CNN Türk’te Akıl Çemberi adlı programa katılan Sosyolog - Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan övgüyle söz etti.

YAVAŞ'IN KARLA MÜCADELESİ TV PROGRAMINA KONU OLDU

Soğuk hava ve karın günlerdir etkili olduğu Başkent Ankara’da, Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları dikkat çekmeyi sürdürüyor.

“MANSUR YAVAŞ’I KUTLUYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve belediye ekibinin çalışmaları CNN Türk’te Akıl Çemberi adlı programa da konu oldu. Program konuklarından Sosyolog- Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan övgüyle söz etti. “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı kutlayayım, ben programa gelirken hava eksi 7 buçuktu. Şu anda yollarda buzlanma olması lazım, ama yok. Çalışıyor (Mansur Yavaş). Dün kar yağışı vardı Ankara’da.” diyen Cevizoğlu, Ankara’daki kaldırımlarda dahi kar küreme ve tuzlama çalışması yapılmasını şaşkınlıkla karşıladığını ifade etti.

Cevizoğlu şöyle konuştu:

“KALDIRIMLARIN ÜZERİNDE KÜÇÜK KAR KÜREME MAKİNELERI VAR”

“Sadece İstanbul’da yağmıyor kar, Ankara’ya da yağıyor. Ankara’da Mansur Yavaş; Millet İttifakı’nın sevmediği adam, belediye başkanı, bütün yolları açmış vaziyette. Dün de açıktı ara yollar, bugün de açıktı. Hatta bugün şaşırdım kaldırımların üzerinde Ankara’da küçük kar küreme makineleri var. “


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.