Bizim Ankara

Mansur Yavaş Açıkladı: İkramiyeler Bayramdan Önce Yatacak

Gündem

Ankaralılara müjdesini verdiği 100 milyon liralık destek paketi ödemelerine başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Ramazan bayramı öncesi memurlara da ikramiye müjdesi vermişti. Sosyal medya hesaplarından yeni bir açıklamada bulunan Başkan Yavaş, Alın terini bir gün değil her gün yaşattığınız için hepinize yürekten teşekkürler.

Ankaralılara müjdesini verdiği 100 milyon liralık destek paketi ödemelerine başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Ramazan bayramı öncesi memurlara da ikramiye müjdesi vermişti.
Sosyal medya hesaplarından yeni bir açıklamada bulunan Başkan Yavaş, Alın terini bir gün değil her gün yaşattığınız için hepinize yürekten teşekkürler." diyerek ikramiyelerin bayram öncesinde yatacağını şöyle duyurdu:

"Sevgili mesai arkadaşlarım, Yaklaşık 55 milyon TL tutarındaki ikramiyelerinizi bayramdan önce yatırma kararı aldık. Birlik ve beraberlik içinde emeğin değerini Ankara’nın geleceğine katıyorsunuz. Alın terini bir gün değil her gün yaşattığınız için hepinize yürekten teşekkürler."

“EMEK VE ALIN TERİ HAYATA ATTIĞIMIZ EN BÜYÜK İMZAMIZ”


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayan Yavaş, “Emek ve alın teri hayata attığımız en büyük imzamız. Ankara'mızın bugünü ve yarınları için birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, alnının teriyle yaşamını sürdüren tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Sevgili mesai arkadaşlarım,

Yaklaşık 55 milyon TL tutarındaki ikramiyelerinizi bayramdan önce yatırma kararı aldık.

Birlik ve beraberlik içinde emeğin değerini Ankara’nın geleceğine katıyorsunuz. Alın terini bir gün değil her gün yaşattığınız için hepinize yürekten teşekkürler. pic.twitter.com/AKG9NJyl5V

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) May 1, 2021

Emek ve alın teri hayata attığımız en büyük imzamız.

Ankara'mızın bugünü ve yarınları için birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, alnının teriyle yaşamını sürdüren tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. pic.twitter.com/fNRPA2sUbs

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) April 30, 2021
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.