Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu, TBMM'de İBB Başkanı İmamoğlu İle Görüştü

Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, hakkında "YSK üyelerine hakaret" iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verilen İBB Başkanı İmamoğlu ile TBMM'deki makamında görüştü. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler" dedi.

Ankara'da düzenlenen bugünkü CHP grup toplantısına davet edilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İmamoğlu gazetecilere "Güzel bir gün olacak” dedi. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Bugün CHP Grup Toplantısı için Ankara'dayım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler" dedi.

Kılıçdaroğlu, dün Ankara'da televizyonların Ankara temsilcileriyle buluşmasında İmamoğlu'nun Saraçhane'ye yaptığı çağrı hakkında bilgisinin olmadığını ve sosyal medyadan öğrendiğini söylemiş, İmamoğlu da HaberTürk'ten Kübra Par'ın sorularını yanıtlarken konuya ilişkin olarak, "Kendisini o an arayıp böyle bir miting düzenleyeceğimizi söylemedik ama mahkumiyet kararı çıkması halinde Saraçhane'de toplanacağımız çok önceden belliydi" açıklamasını yapmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.