Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu: Sandığa Gidin ve Türkiye’nin Kaderini Değiştirin

Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener, Adana'da toplu açılış töreninde buluştu. Törende seçim mesajı veren Kılıçdaroğlu, vatandaşa "Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin" diye seslendi.

Çukurova Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni ‘ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katılım sağladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu törende yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

* “Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandığa gideceksiniz, sandık gelecek ve oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem, oy kullamasam da olur' sakın demeyin. Sandığa gidin oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok büyük yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek. Oy kullandığınız zaman güzellik gelecek. Oy kullandığınız zaman kadın erkek eşitliği, temiz bir çevre, güçler ayrılığı ilkesi gelecek.

* Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz. Oy kullandığınız zaman cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız.

* Hep beraber Türkiye'ye demokrasiyi getireceksiniz. O nedenle sakın ola ki seçim sırasında ‘Bu sefer de gitmeyeyim oy kullanmayayım' demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin.”

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener, sahneye çıkarak vatandaşı selamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.