Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu: Neden Elektrik Faturalarınız Şişirildi?

Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum" diyerek çağrı yapmıştı. Kılıçdaroğlu, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım" diyerek paylaşımda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum" diyerek çağrı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım" diyerek paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinden yaptığı canlı yayınlara bir yenisini daha ekleyeceğini duyurmuştu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere...” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım" diyerek bir video yayınladı.

AYRINTILAR HAZIRLANIYOR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.